Tu stii sa acorzi primul ajutor?

Comunicat de presă

(26 aprilie 2013)

Organizatia Municipala de Tineret a Partidului Democrat Liberal in colaborare cu Crucea Rosie Bacau a desfasurat joi 25 aprilie in incinta salii de sedinte a Directiei Agricole Bacau seminarul intitulat : „Tu stii sa acorzi primul ajutor?”.

Acest seminar a avut ca scop informarea tinerilor cu privire la acordarea masurilor de prim ajutor in caz de urgenta si s-a adresat in aceasta editie in special elevilor din majoritatea liceelor din municipiul Bacau.

Au participat aproximativ 160 de elevi care au asistat la prezentarea teoretica si practica a principalelor masuri de acordare a primului ajutor in caz de urgenta, informatii puse la dispozitie de catre specialistii Crucii Rosii Bacau.

„Am ramas placut surprins de numarul mare de tineri liceeni prezenti la acest eveniment. A fost o discutie interactiva in care specialistii Crucii Rosii Bacau au prezentat principalele masuri de prim ajutor si au raspuns intrebarilor din partea publicului intr-un mod profesionist si la subiect. Speram ca informatiile dobandite pe parcursul acestui seminar sa contribuie la bagajul informational al tinerilor bacauani si sa asigure interventia corecta a acestora in cazul unor situatii care pot pune in pericol viata unei persoane.”

Dorin Chirilescu – Presedinte TDL MUNICIPAL BACAU.

Multumim echipei Crucii Rosii Bacau pentru sustinere si profesionalism:

Director: Marcel Babliuc

Paramedic: Ioana Cleanu

Voluntari: Ioan George Cristian, Ioan  Gabriel Dabija, Virlan Doina, Petrescu Stefan, Sofrone Silviu

                                                              Departamentul de comunicare al TDL Bacau

Postat în comunicate

În arhivă