Cum pot deveni voluntar?

Crucea Rosie Bacau recruteaza voluntari pentru indeplinirea unor sarcini prin care sunt ajutate direct sau indirect persoanele vulnerabile.

 

Doresti sa devii voluntar al Crucii Rosii Bacau?

Descarca de aici formularul de inscriere pentru voluntariat, completeaza-l si trimite-l la adresa de e-mail voluntariat.crucearosiebc@gmail.com. Dupa ce ai trimis formularul, te rugam sa contactezi echipa Crucii Rosii Bacau la tel 0234 523 733/0334 418 054 in vederea stabilirii unei intalniri in care sa afli detalii despre activitatea de voluntariat si in care vei participa la un interviu de selectie/departajare.

Persoana responsabila cu recrutarea voluntarilor din filiala Bacau a Crucii Rosii Romane, careia i te adresezi, iti va explica ce ai de facut si veti discuta despre motivatia ta de a face voluntariat si care sunt asteptarile tale.

In momentul in care te vei prezenta la interviu, nu uita sa ai la tine: cartea de identitate.crrvol

 

Daca nu suporti sa vezi suferinta si nedreptate in jurul tau, noi iti oferim posibilitatea sa faci ceva in acest sens. Crucea Rosie Bacau are nevoie de oameni puternici, energici, care pot sa-i ajute pe cei in suferinta.