Activitate

Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău are în dotare 18 ambulanțe acreditate, cu care efectuam servicii de transport pacienti, in regim privat, atat pe teritoriul tarii, cat si international.

De asemenea, oferim servicii de prim ajutor si asistenta medicala in cadrul diferitelor evenimente organizate in Bacau: evenimente sportive: ex: Campionatul National de Judo, Campionatul national de Inot, Raliul Moldovei, alte competitii sportive – meciuri de fotbal si de handbal, diferite manifestari cultural-artistice, diverse spectacole.

Totodată, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău este solicitat să asigure intervenția de urgență la diferite manifestări, spre exemplu Zilele orașelor Comănești, Moinești și altor localități din județ.

De asemenea, oferim servicii de prim ajutor  la Strandul Letea in perioada verii- servicii contractate de Primaria Bacau.

Asigurarea transportului pacienților pentru asigurarea dializei este o altă direcție de activitate. Pe timpul iernii, transportul pacientilor poate să devină foarte dificil de asigurat cu ambulantele din dotare, deoarece mulți dintre acestia locuiesc în zone izolate si greu accesibile.

Nu în ultimul rând, am efectuat transporturi umanitare pentru diferiți pacienți, atunci când conjuncturile au impus acest lucru.

Ne puteti contacta la nr. de telefon 0234 523 733 si e-mail crucearosie.bacau@gmail.com pentru a afla mai multe detalii referitoare la oferta noastra privind asistenta medicala la competitii sportive/spectacole/evenimente.