Ne dați ori nu ne dați?

Bună dimineața la Moș Ajun!

Ne dați. Ne dați, ne dați ori nu ne dați?

 

Cine vrea să ne ajute

La jucării și la dulciuri multe,

 

Cine are sentimente,

Și la alte alimente …

 

Nu vei auzi niciodată un astfel de colind…

Pentru că, de cele mai multe ori, cei care au cea mai mare nevoie nu au și glas.

Pentru că cei care nu au parte de masa de Crăciun, nu îndrăznesc să ți-o ceară.

Dar tu ai șansa să le arăți că nu sunt singuri și că există o speranță. Ai șansa să le aduci Crăciunul în casă, pe masă și în suflete. Împreună cu tine, Crucea Roșie Bacău demarează campania Caravana Moș Crăciun!

În luna decembrie ajută-l și tu pe Moșu să-și umple desaga pentru a porni la drum!

Donează alimente greu perisabile, dulciuri și jucării pentru Banca de Alimente a Crucii Roșii Române, filiala Bacău și oferă o șansă la bucurie celor care suferă de foame!

Caravana Moș Crăciun a Crucii Roșii Bacău este o inițiativă pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe din localitățile:Onești, Slănic Moldova, Oituz, Moinești, Comănești, Corbasca, Răcăciuni, Colonești, Răchitoasa, Plopana, Secuieni, Traian şi Bacău.

Din 2006 până în prezent au fost colectate peste 553 401 kg de alimente de care au beneficiat peste 7500 de copii, 1000 de  familii și 1800 de persoane vârstnice.

În total, până în anul 2012, peste 420 de voluntari au oferit mai mult de  336 000

de ore de voluntariat, ajutându-l pe Moșul să pornească la drum.

 

 Cum poți ajuta:

Donează alimente, dulciuri sau jucării în instituțiile partenere: hypermarket Real, Universitatea „Vasile Alecsandri”, Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu”, Colegiul Național „Ferdinand I”, Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Colegiul Economic „Ion Ghica”, Colegiul Național de Arte „George Apostu”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Catolic „Sf. Iosif”, Colegiul „Mihai Eminescu”, Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala Generală „Spiru Haret”, Școala „Ion Simionescu”,  Școala „Mihai Drăgan”, Școala „Mihail Sadoveanu”, Școala Nr. 10, Grupul Școlar „Petru Rareș”.

Postat în Noutati

În arhivă