Cursuri de Prim Ajutor cu recunoaștere europeană, pentru angajați

Fie că te afli pe stradă, acasă sau la locul de muncă, în fiecare zi pot apărea, din păcate, tot felul de situații de urgență neprevăzute sau accidente. De la mici neplăceri, inconveniente, până la adevărate accidentări sau chiar deces, la toate acestea putem fi martori sau victime. De aceea, este esenţial să cunoaştem un minim de informaţii de prim ajutor. Astfel, vom ști ce trebuie  să facem şi ce să nu facem în cazul unui accident.

În acest sens, Crucea Roșie Bacău, organizează cursuri de Prim Ajutor de bază care au  scop formarea şi instruirea persoanelor pentru a putea acorda Primul ajutor de bază în cazul unor urgenţe.

Săptămâna aceasta, 12 angajați din cadrul S.C. Rompetrol Gas S.R.L. Bacău, au fost instruiți pentru a putea interveni în mod corect și la timp în caz de accidente la locul de muncă. La finalul cursului de Prim Ajutor, angajații au constatat că au acumulat o serie de informații care le vor fi utile oricând, nu numai la locul de muncă.

Așadar, sfatul nostru pentru toată lumea este să nu ezite să acumuleze un minim de cunoștințe privind acordarea de Prim Ajutor.

Următorul curs de Prim Ajutor pentru angajați se va desfășura săptămâna viitoare, pentru membrii firmei S.C. Hidraulic S.A. Moinești. Tot în cursul săptămânii viitoare, în zilele de 24, 25 și 26 octombrie, se va organiza un curs de Prim Ajutor de bază și pentru persoanele fizice. Cei interesați de a participa la acest curs se pot înscrie până în data de 22.10.12, direct de pe site sau contactându-ne telefonic la numărul 0234 523 733.

Menționăm faptul că certificatele eliberate participanților la cursurile de Prim Ajutor de bază au și recunoaștere europeană.

Postat în Noutati

În arhivă