Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau a inceput

In aceste momente de Sarbatoare un zambet face mai mult decat orice pe lume , de aceea Crucea Rosie Bacau consecventa in a-si indeplini menirea sa statutara: aceea de a alina suferinta umana, doreste sa readuca zambetul si bucuria in randul batranilor, copiilor institutionalizati, neinstitutionalizati, orfani sau care provin din familii nevoiase.

De aceea in perioada 17-25.04.2008, voluntarii Crucii Rosii Bacau vor organiza Caravana de Paste in Magazinele : Metro Bacau, Billa, Selgros, Gmarket.

Cumparatorii sunt rugati sa cumpere un produs pe care sa il ofere beneficiarilor nostri intr-un cos aflat la iesirea din incinta magazinelor .

Actiunea aceasta are un caracter de noutate in Romania si a fost implementata cu succes si de Craciun, cand am reusit sa sprijinim 250 de copii si 180 persaone varstnice.Multumim pe aceasta cale bacauanilor si partenerilor nostri.

Scopul acestei activitati este creşterea calităţii vieţii, prin organizarea unei Caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, în vederea soluţionării problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expuşi riscului de a fi marginalizaţi .

Beneficiarii propusi sunt: 100 varstnici care sunt asistati la domiciliu de catre Crucea Rosie Bacau, copiii din:Scoala Alexandru cel Bun, Scaola de Arte si Meserii Serbanesti, Scoala nr. 6 Bacau, Colonesti, Rachitoasa, Buda.

De aceea Crucea Rosie Bacau face apel la populatie si toti agentii economici sa fie alaturi de noi in readucerea unei clipe de bucurie in sufletele acestora.

Agentii economici care doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :

  • donatiile in bani in contul RO20RNCB0026030909190001 B.C.R. Bacau pentru donatiile in lei;
  • donatiile in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel./fax : 523733 ;

 
Populatia care doreste sa ne sprijine in cadrul acestei campanii este asteptata atat in cele 4 puncte de colecta mentionate mai sus cat si la sediul Crucii Rosii din strada Oituz, nr. 61, tel./fax. 523 733 dupa urmatorul program :

Luni – Sambata : 8,30 – 21.

Cei 70 voluntari implicati in aceasta actiune provin din: Colegiul National Ferdinand I, Colegiul Economic Ion Ghica, Colegiul Vasile Alecsandri, Colegiul N.V. Karpen, Colegiul Pedagogic Stefan cel Mare, Liceul cu Program Sportiv Bacau, Liceul de Arta George Apostu, Liceul Henri Coanda, Liceul Letea. Multumim cadrelor didactice si parintilor pentru intelegere si implicare.

Cu deosebita consideratie,

Postat în Noutati

În arhivă