Caravana de Crăciun a Crucii Roșii Bacău i-a sprijinit și anul acesta pe băcăuanii aflați în dificultate

Caravana de Crăciun a Crucii Roșii Bacău, aflată la cea de-a șaisprezecea ediție, a reușit să-i sprijine și anul acesta pe băcăuanii cu venituri reduse și să le asigure cele necesare în perioada sărbătorilor de iarnă.
Pentru a aduce câte puțin din spiritul Crăciunului, Crucea Roșie Bacău a ajutat până în acest moment aproximativ 1 000 de familii nevoiașe din tot județul. Traseele Caravanei au cuprins în acest an următoarele localități: municipiile Bacău, Moinești și Onești, orașele Buhuși, Comănești, Slănic Moldova și Tg. Ocna, precum și comunele Agăș, Asău, Balcani, Buhoci, Bogdănești, Brusturoasa, Colonești, Corbasca, Gărleni, Hemeiuș, Izvoru Berheciului, Măgura, Motoșeni, Nicolae Bălcescu, Oituz, Palanca, Răchitoasa, Roșiori, Săucești, Seciueni și Zemeș.
Mulțumim partenerilor, colaboratorilor și tuturor băcăuanilor care au donat produse în recipientele Bancii de alimente din diferite supermarketuri și magazine. Mulțumim angajaților și voluntarilor Crucii Roșii din Filiala Bacău și subfilialele Comănești, Moinești, Onești și Colonești, care au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun în această perioadă. Cu sprijinul tuturor, faptele bune se pot realiza!

Postat în Noutati

În arhivă