Donează 3,5% din impozit către Crucea Roșie Bacău

Direcţionați 3,5% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bacau!

Cu un minim efort si fara niciun cost suplimentar, puteti contribui la ajutorarea persoanelor sinistrate din diferite motive (case arse, luate de ape, etc), la accesul copiilor și tinerilor la educație, în special în mediul rural, la transportul pacienților prin Serviciul de Ambulanță de care dispunem, la îngrijirile socio-medicale pe care le asigurăm persoanelor vârstnice pe care le avem în evidență și multe altele. 

Declaratiile 230 reprezinta resurse importante, cu ajutorul cărora putem continua proiectele și programele umanitare începute și putem dezvolta altele noi pe parcursul anului 2019.   

Declaratia 230 are din acest an un nou format. Atasam formularul completat cu datele Crucii Rosii Bacau si explicam diferentele:

  • incepand din acest an, se poate dona procentul de 3,5% din impozitul anual pentru acele ONG licentiate pentru un serviciu social. In aceasta situatie se afla si Filiala Bacau a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, de aceea am completat acel camp si nu cel cu 2% din impozit. 
  • contribuabilul isi completeaza datele pe prima pagina (I) si codul numeric personal pe verso (in anexa)
  • anul de completat sus este 2018
  • la semnatura contribuabil semneaza persoana care doneaza 3,5% din impozit.
  • declaratiile se pot depune personal la centrul ANAF de care apartine contribuabilul sau transmise prin posta. Mai simplu, pot fi colectate in original si aduse la sediul Crucii Rosii Bacau urmand sa le depunem noi la ANAF.
  • termen depunere: 15 martie 2019.

Va multumim. 

Formularul 230         Declaratia 230 pag 1      Declaratia 230 pag 2