Crucea Rosie Bacau se pregateste pentru Gala

Primul eveniment al campaniei:

Lumea este a noastra, Decizia este ta! Împreuna pentru Umanitate!

Gala Crucii Rosii Bacau, eveniment anual, se va desfasura în Luna Mai – Luna Crucii Rosii, care marcheaza aniversarea a151 de ani de existenta- in data de 20, la Restaurant Arcadia, în incinta Arena Mall, etaj II, orele 18,30.

Scopul principal al Galei este de a multumi celor care au sustinut îndeplinirea misiunii noastre, au promovat valorile organizatiei noastre si de a reuni pe toti cei care doresc sa sprijine Campania.

În cadrul evenimentului vor fi recunoscute si premiate companiile, instituiile, firmele si voluntarii care au excelat în activitatile din anul trecut.

Categoriile de premii din acest an vor fi:

  • Institutia cu cea mai mare contributie din partea angajatilor
  • Premiul special pentru servicii pro-bono
  • Premiul pentru Sponsorul Anului,
  • Premiul pentru pentru Cel mai bun Partener Media,
  • Premiul pentru VoluntarulAnului –sectiunea Tineret si Educatie
  • Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Prim Ajutor si Situatii de Urgenta
  • Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Social
  • Premiul pentru Voluntarul Anului

 
Datorita efortului si implicarii de anul trecut a celor 34 firme, institutii partenere si a peste 1000 de persoane private, Crucea Rosie Bacau a reusit sa îmbunatateasca viata a peste 2500 de oameni – copii si familii în situatii dificile, persoane cu dizabilitati, batrâni care traiesc la limita saraciei si persoane fara adapost.

Gala marcheaza totodata si începutul noii campanii de strângere de fonduri pentru perioada 2010-2011 – campanie bazata pe donatii salariale si sponsorizari ale companiilor/firmelor/ persoanelor fizice. Cu ajutorul lor speram sa colectam fondurile necesare pentru a sprijini în continuare beneficiarii Crucii Rosii Bacau.

Oricine doreste sa sprijine comunitatea prin intermediul programelor Crucii Rosii Bacau, de pe data de 8 mai poate intra pe: www.crucea-rosie.ro,si sustine campania noastra prin simple gesturi: donatii on-line, achizitii obiecte promotionale (brelocuri cu insemnele Crucii Rosii dotate cu masti pentru suport vital, stick-uri USB), inscriere ca voluntar, inscriere in baza de date a donatorilor de sange, promovare campanie.

Postat în Noutati

În arhivă