Licitatia de bratari umanitare

 

Anul acesta marchează 150 de ani de la batalia de Solferino, cea care a condus la crearea Miscarii Internaţionale de Cruce Roşie si Semiluna Rosie.

Invităm bacauanii să se angajeze în acţiuni umanitare, pentru că în intreaga lume, sprijinul reciproc a devenit o necesitate iar problemele umanitare se referă la toată lumea. Acesta este mesajul nostru sub sloganul: CRUCEA ROSIE SUNTEM NOI TOTI.

Cu 5 lei nu puteti sa faceti mai nimic….
Dar puteti contribui la masa calda a unui copil dintr-o familie fara posibilitati materiale sau a unui varstnic achizitionand atat dumneavoastra cat si prietenii, rudele, colegii si angajatii 1 bratara a Crucii Rosii 

Cu 5 lei puteti achizitiona 1 bratara a Crucii Rosii, comandati acum bratarile umanitare completand direct pe site formularul, sau trimiteti la nr de fax:0334/401594 comanda dumneavoastra sau la tel:0234523733.

Echipa Crucii Rosii va aduce direct la dumneavoastra aceste bratari, iar banii pot fi virati direct in contul: RO20RNCB0026030909190001 la BCR-sucursala Bacau  sau pe baza de chitanta personalizata.

Printr-un simplu gest de a achizitiona bratara cu insemnele Crucii Rosii  puteti sa ne  sustineti pentru a face faţă in continuare provocărilor umanitare , ameninţărilor şi situaţiilor de urgenţă.

Cine poate licita: 
– reprezentanti ai :administratiei publice locale din Judetul Bacau, institutiilor publice, partidelor politice, bisericii, societatilor comerciale, bancilor, sindicatelor si patronatelor, filialeleor de Cruce Rosie;
– organizatiile non guvernamentale;
– companiile;
– orice persoana fizica sau  jurdica din Romania;

De fiecare data am dat dovada ca umanitatea se regaseste in fiecare dintre noi. Si de aceasta data achizitionand bratara cu insemnele Crucii Rosii putem confirma ca povestea poate continua.
Licitatia se va incheia pe  4 iulie- Ziua Crucii Rosii Romane, cand se va face cunoscut lista nominala a tuturor celor care au achizitionat bratarile Crucii Rosii.


Oricine crede  ca printr-un simplu gest poate schimba comunitatea in mai bine,  poate licita bratari in nume propriu sau in numele institutiei, companiei.
Le poate imparti rudelor, prietenilor sau angajatilor.
Modalitatile de sustinere: sposorizare/donatie/sustinerea din partea angajatilor/PF iar modul de plata: cash sau banca.
Locul de unde puteti procura bratarile: sediul Crucii Rosii Bacau (strada Oituz, nr.61), direct de pe site  sau puncte stradale organizate de voluntarii Crucii Rosii.

[contact-form 3 „Untitled”]