„Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau de azi pleaca la drum”

Campania de Paste a Crucii Rosii Bacau demarata in cele 3 magazine: Billa, Selgros si Gmarket este inca in toi.

Dupa aproape 4 zile de campanie bilantul este pozitiv desi nevoile comunitatii din judet in cadrul caruia Crucea Rosie Bacau isi desfasoara activitatea nu vor putea fi acoperite in totalitate.

Azi 22.04.2008,  voluntarii Crucii Rosii Bacau se vor deplasa in cadrul Caravanei de Paste la cei 100 de copii din comuna Colonesti si satul Buda si 20 persoane varstnice din Colonesti pentru a imparti produsele daruite de bacauani (dulciuri, fructe, jucarii pentru copii si faina, zahar, ulei, orez, cozonac, produse din carne, fructe pentru varstnici).

Toate acestea sunt utile pentru toti beneficiarii cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.

Actiunile nu se vor opri aici insa. Voluntarii sunt asteptati de alti 100 copii si 100 varstnici din Bacau, Secuieni, Traian si Tisa Silvestri.

Mai sunt trei zile in care bacauanii pot sprijini aceasta campanie.

Cumparatorii sunt rugati sa cumpere un produs pe care sa il ofere beneficiarilor nostri intr-un cos aflat la iesirea din incinta magazinelor .

Scopul acestei activitati este creşterea calităţii vieţii, prin organizarea unei Caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, în vederea soluţionării problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expuşi riscului de a fi marginalizaţi .

De aceea Crucea Rosie Bacau face apel la populatie si toti agentii economici sa fie alaturi de noi in readucerea unei clipe de bucurie in sufletele acestora.

Agentii economici care doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :

  • donatiile in bani in contul RO20RNCB0026030909190001 B.C.R. Bacau pentru donatiile in lei;
  • donatiile in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel./fax : 523733 ;

 
Populatia care doreste sa ne sprijine in cadrul acestei campanii este asteptata atat in cele 3 puncte de colecta mentionate mai sus cat si la sediul Crucii Rosii din strada Oituz, nr. 61, tel./fax. 523 733 dupa urmatorul program :

Luni –Joi: 8,30 – 21.

Cei 70 voluntari implicati in aceasta actiune provin din: Colegiul National Ferdinand I, Colegiul Economic Ion Ghica, Colegiul Vasile Alecsandri, Colegiul N.V. Karpen, Colegiul Pedagogic Stefan cel Mare, Liceul cu Program Sportiv Bacau, Liceul de Arta George Apostu, Liceul Henri Coanda, Liceul Letea. Multumim cadrelor didactice si parintilor pentru intelegere si implicare.

Multumim generozitatii bacauanilor, conducerii unitatilor scolare, profesorilor si parintilor voluntarilor pentru intelegere si implicare.

Postat în Noutati

În arhivă